Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Jul 2020

Linolux

Bij Linolux bent u aan het juiste adres op het gebied van bed-, bad- en keukentextiel. Naast bekende merken als Vandyck, Beddinghouse, Essenza, Silvana Support en Walra, bieden wij ook een uitgebreide huiscollectie onder de merknamen Dreamstar en Livello. Deze huiscollectie biedt u super kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Ieder seizoen brengen wij nieuwe dessins en kleuren. Doordat een deel van de productie in eigen beheer is, kunt u ook rekenen op exclusieve ontwerpen. Daarnaast kunt u bij Linolux uitstekend terecht voor advies op het gebied van dekbedden en hoofdkussens en natuurlijk ook voor wasadvies. Linolux winkels bieden ook de mogelijkheid van maatwerk, bijvoorbeeld op het gebied van lakens voor uw boot, caravan of camper.

Linolux is een multibrandstore welke bestaat sinds de jaren 80. Een coöperatie welke bestaat uit een groep gedreven zelfstandig ondernemers die gezamenlijk in -en verkoopactiviteiten uitoefenen en gespecialiseerd zijn op het gebied van bed-, bad- en keukentextiel.

Met veel liefde en aandacht voor de klant wordt onze collectie samengesteld.

Onze collecties bieden een super kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter