Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Oct 2020

Badjassen tijd

Genieten met een heerlijke warme badjas op de bank

De lucht is grijs, de temperatuur daalt en de bomen laten de blaadjes vallen. Oftewel het knusse herfst seizoen is aangebroken. Niets is zo lekker om met een bakje thee, een goed boek en een heerlijk warme badjas op de bank te ploffen. Wil je volop kunnen genieten van je badjas dan is het handig bij aanschaf op de volgende badjas tips te letten; Tip 1: Materiaal van de badjas. Zo is katoen lekker warm, neemt vocht op en valt comfortabel. Fleece is een heerlijk materiaal voor in de winter. Het is een soepele zachte stof die zelfs voor de grootste kou kleum warmte kan bieden. Je kunt ook kiezen voor een combinatie bamboe/katoen/polyester. De binnenkant van de badjas bestaat uit badstof gemaakt van katoen en bamboe voor de vochtopname en warmte afgifte, in de buitenkant is polyester verwerkt om de mooie pasvorm te behouden.

Tip 2: Welke pasvorm en sluiting vind je prettig. Zo zijn de mooiste badjassen te verkrijgen met ritssluiting, knopen of ceintuur aan de voorkant of zijkant. Wilt je de badjas tot aan de enkels of net over de knie. Houd wel in de gaten dat de badjas wat omhoog kruipt wanneer je je ontspannen neervlijt op de bank. Een royale capuchon kan ook extra comfort toevoegen aan je lievelings badjas.

Tip 3: Duurzaamheid. Een mooie kwaliteit badjas gaat jaren mee, houd daar rekening mee. Kijk naar de kleuren en patronen die je over 3 jaar nog steeds mooi vind.

Tip 4: Lees in de winkel het wasetiket /voorschriften zodat je niet voor verassingen komt te staan wanneer je badjas een wasbeurt nodig heeft en deze alleen maar met de hand gewassen wil worden.

 

Mocht je dan eindelijk je prachtige badjas hebben gevonden, je maatje voor de aankomende jaren dan zit er maar 1 ding op en dat is lekker van elkaar genieten.

 

Geniet ze ...........

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter