DISCLAIMER


Algemeen


Het onderstaande is van toepassing op de webpagina van www.linnenwereld.nl. Door deze webpagina te gebruiken stemt u in met de disclaimer.


Privacy


U kunt deze website bezoeken zonder aan te geven wie u bent en zonder enige informatie over uzelf te geven. Hoewel er zich situaties kunnen voordoen, hebben we meer informatie over u nodig om met u te communiceren, een bestelling te plaatsen of uw naam te registreren. We zullen u op alle mogelijke manieren informeren wanneer we uw persoonlijke gegevens op internet verzamelen.
Deze website houdt wel bij hoeveel bezoekers er zijn, op welke websites ze komen en via welke provider de bezoeker toegang heeft tot internet. De gegevens worden uitsluitend op een dusdanige manier gebruikt dat ze niet kunnen worden herleid tot individuen of personen.
Verzamelde persoonsgegevens worden niet verkocht of worden aan derden ter beschikking gesteld. Uitzonderingen kunnen alleen optreden wanneer deze gegevens wettelijk verplicht zijn. En op elk moment kunt u verzoeken om uw gegevens uit onze bestanden te verwijderen.
Lees onze volledige privacyverklaring>


Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of claims worden ontleend. Alle wijzigingen, wijzigingen en typefouten voorbehouden. We doen ons uiterste best om de informatie op deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te maken. www.linnenwereld.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade in welke vorm dan ook voor het gebruik van deze website of voor de onvolledigheid of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website.


Beschikbaarheid.


De informatie en de aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. We zullen er alles aan doen om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te maken, maar we aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.


Copyrights en intellectuele eigendomsrechten
De eigenaar van de auteursrechten van deze website is Kastiel Retail B.V. of is eigendom van derden die toestemming hebben gegeven aan www.linnenwereld.nl om deze informatie te gebruiken. Vermenigvuldigen, dupliceren of reproduceren in welke vorm dan ook is alleen toegestaan ​​na voorafgaande toestemming van Linnenwereld.nl