Verzenden

Vanaf een besteding van 20 Euro bezorgen wij gratis aan huis via Post.nl, voor bestellingen onder 20 Euro vragen wij een bijdrage van Euro 5,95

Retourneren

Een artikel terugsturen?

U heeft het recht om een product binnen 14 werkdagen terug te sturen (afkoelingsperiode). Bij het retourneren van producten krijgt u uw geld teruggestort zodra wij het product in goede orde ontvangen hebben. Om een beroep te doen op deze retourregeling gelden de volgende voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen na levering dient u ons op de hoogte te brengen dat u een product wilt retourneren. Wij stellen het op prijs als u de reden vermeldt waarom het product retour komt.
  • U stuurt de goederen retour in een degelijke verpakking en voldoende gefrankeerd. De portokosten zijn voor uw rekening.
  • De afgeleverde producten moeten 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht.
  • De verpakking moet ongeopend zijn en het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Badjassen mogen natuurlijk wel gepast worden.
  • Deze afkoelingsperiode geldt niet voor producten die speciaal voor u op maat vervaardigd zijn (moltons, hoeslakens, tafellakens, etc.). Deze producten mogen niet geruild of geretourneerd worden.
  • De afkoelingsperiode is alleen geldig indien u een product via onze webwinkel heeft gekocht.

NB:

  • De afkoelingsperiode is geen proef- en testperiode (bijv. het hoofdkussen lijkt toch te zacht, het dekbed is niet warm genoeg, etc.).
  • Producten die via de webwinkel van Linnenwereld gekocht zijn moeten geretourneerd worden naar: Linnenwereld, Kruizebroederstraat 83, 8601CL, Sneek, Nederland.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.