Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Hoofdkussen polardream Java kapok 60x70

Hoofdkussen polardream Java kapok 60x70

€39,95
Hoofdkussen Java Kapok is gevuld met 1000 gram gekaarde Java kapok. Dit stevige, veerkrachtige, navulbare kussen is puur plantaardig.
1-2 dagen
Linnenwereld.nl.
  • Veilig bestellen via linnenwereld.nl
    Gratis verzending vanaf €20,- via post.nl
  • Ook te zien in onze vestiging
    Kruizebroederstraat 83, 8521NC Sneek
  • Vragen? Bel ons op 0515-227047
  • Vragen of extra info
    kijk snel bij onze FAQ bij klantenservice
Beschrijving

Hoofdkussen Java Kapok is gevuld met 1000 gram gekaarde Java kapok. Dit stevige, veerkrachtige, navulbare kussen is puur plantaardig. Kapok heeft van nature een verkoelende werking. De tijk is van 100% katoen perkal en voorzien van een rits. U kunt hierdoor dit kussen zo stevig maken als u zelf wilt door er kapok uit te halen of bij te stoppen. Daardoor is dit kapok kussen geschikt voor zowel de buik, zij- als rugslapers. 

Kapok is een plantendons (uit de kapoknoot) die bestaat uit een natuurlijke holle vezel, waardoor het uitermate geschikt is als vulling voor o.a. hoofdkussens. Kapok als kussenvulling is altijd gekaard.Een kapok hoofdkussen is ook ideaal voor mensen die veel transpireren. De wasachtige beschermlaag om de holle vezel zorgt ervoor dat overmatig transpiratievocht onmiddellijk wordt afgevoerd en voorkomt dat de kapokvezel het vocht opneemt. Dankzij deze beschermlaag is kapok ook van nature bacterie werend.

Javaanse kapok

100% katoen perkal met rits

60x70 cm

Het hoofdkussen is niet wasbaar.